• NIEUWBOUW / VERBOUW

  Bent u op zoek naar een bedrijf die uw verbouwing volledig of gedeeltelijk kan uitvoeren? Wilt u een nieuwbouwproject beginnen? Dan bent u bij Timmerbedrijf Hartman aan het goede adres. Hoe klein of groot uw verbouwing ook is: wij kunnen u van A tot Z van dienst zijn.

  Kleine verbouwingen
  Bent u van plan kleine verbouwingen in of rondom uw woning te laten uitvoeren? Dan heeft u er belang bij dat een professioneel bedrijf u daarbij ondersteunt. U kunt bij ons terecht voor alle kleine verbouwingen zoals het vervangen van kozijnen of het plaatsen van een dakkapel.

  Grote verbouwingen
  Heeft u grote verbouwingen op de planning staan zoals het bouwen van een geheel nieuwe woning, schuur of bedrijfshal? Dan heeft u aan ons de juiste partner. Wij hebben ons inmiddels bewezen op het gebied van het bouwen van woningen en kleine paardenstallen tot grote schuren en bedrijfshallen. Ook uitbreidingen van woningen en nieuwbouw van traditionele bouw is ons bekend. Neem voor meer informatie contact met ons op zodat we samen met u de mogelijkheden kunnen bespreken.

  Levering van tuinproducten
  Voor de levering van tuinhuizen en overkappingen van een veranda kunt u ook bij ons terecht. Onze timmerfabriek geeft ons de mogelijkheid om uw product qua afmeting en afwerking volledig naar wens te realiseren.

  Het hele proces van A tot Z
  Wij kunnen u tijdens het gehele verbouwproces van dienst zijn. Wij werken met vaste partners die ons bewezen hebben betrouwbaar te zijn, zodat we u een totaalplan kunnen aanbieden, van bouwplan, installatiewerk, stucwerk, schilderwerk en tegelwerk. Wij staan u bij met advies en begeleiding zodat u altijd gegarandeerd bent van een professioneel resultaat.

  Neem contact op voor de mogelijkheden
  Neem kosteloos en vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bekijk hier onze werkwijze. 

  2013 Timmerbedrijf Hartman - Alle Rechten Voorbehouden - Website laten maken door Best4u Group B.V.