Slide 1
Tekengebied 1
1
previous arrow
next arrow

Deuren

Bent u op zoek naar een mooie voordeur van goede kwaliteit? Bij Timmerfabriek Hartman bent u aan het goede adres. Wij maken hardhouten deuren op maat, precies zoals u hem wilt. Heeft u een eigen ontwerp? Wij zijn erg benieuwd! Binnendeuren, buitendeuren, voordeuren en tuindeuren. Voor iedere houten deur kunt u bij ons terecht.

Houten deuren hebben karakter

Kiest u voor een houten deur dan kiest u voor karakter. Onze buitendeuren worden gefabriceerd van het zeer duurzame houtsoort Meranti. Deze houtsoort staat bekend om haar uitermate lage krimp- en trekeigenschappen. Uiteraard kunt u ook kiezen voor één van de andere houtsoorten. Op het gebied van houten deuren zijn de mogelijkheden eindeloos.

De mogelijkheden van houten deuren

Er zijn verschillende houtsoorten en houtdiktes mogelijk. De deuren worden eventueel voorzien van glaslatten, tochtdichting, beglazingsprofielen en grondverf, indien nodig. Alles volgens uw wens en volledig op maat. De deuren worden indien nodig van de gewenste sluitingen die voldoen aan het Politiekeurmerk. Een veilige, kwalitatieve én mooie deur is wat u krijgt wanneer u een deur bij ons koopt. Op deze pagina vindt u meer informatie over de houten deuren die u bij ons kunt bestellen.

De uitvoering van onze houten deuren

Onze houten deuren zijn standaard 56 mm dik en worden uitgevoerd met hoogwaardig SKG gecertificeerd hang- en sluitwerk volgens politiekeurmerk. Net zoals onze ramen worden ook de deuren afgehangen en afgemonteerd in het bijhorende kozijn. Ook voor het verfraaien van uw deurpanelen bieden we een hoop mogelijkheden:

  • Vlak paneel
  • Bossing paneel
  • Schroten paneel
  • Gebogen vormen
  • Glasverdelingen
  • Diverse ornamenten

Direct contact opnemen

+31 (0)575 46 35 86

info@timmerfabriekhartman.nl
www.timmerfabriekhartman.nl

Direct een offerte aanvragen? 
OFFERTE AANVRAGEN