Slide 1
Tekengebied 1
1
previous arrow
next arrow

Klusbedrijf in Warnsveld gezocht?

Bent u op zoek naar een klusbedrijf in Warnsveld om werkzaamheden of kleine verbouwingen aan uw woning te laten uitvoeren? Bijvoorbeeld het plaatsen van een dakkapel, het vervangen van ramen en kozijnen of het plaatsen van een nieuwe trap? Bij ons bent u aan het juiste adres!

De mogelijkheden bij ons klusbedrijf (Warnsveld)

Nieuwbouw / Verbouw: Bent u op zoek naar een bedrijf die uw verbouwing volledig of gedeeltelijk kan uitvoeren? Wilt u een nieuwbouwproject beginnen?
Lees verder >
Timmerfabriek: Onze eigen timmerfabriek vormt het kloppende hart van onze werkzaamheden. Met een vast team doen we er alles aan om aan uw wensen te voldoen. Wij bouwen al onze producten uit eigen hand. Dat betekent dat we aan al uw wensen kunnen voldoen: alle afmetingen en uitvoeringen zijn mogelijk.
Lees verder >
Renovatie: Een renovatie kan een tijdrovende klus zijn, vooral als u niet weet waar u moet beginnen of waar u op moet letten. Daarom is het een goede zet om een klusbedrijf in te schakelen die ruime ervaring heeft met renovaties en u van A tot Z kan helpen met uw renovatie.
Lees verder >
Interieurbouw: Een interieur op maat geeft een persoonlijke touch aan een ruimte. Bijvoorbeeld bij een nieuwe woning, een bedrijfspand of een woning met afwijkende afmetingen. Onderscheidend, uniek en passend bij al uw werk- en woonwensen.
Lees verder >
Veranda’s/Tuinoverkapping: Een terras- of tuinoverkapping kan een bijzondere toevoeging zijn op uw woning. In de zomer zit u bijvoorbeeld altijd droog, en kunt u toch van de tuin genieten. En in de winter kan uw terrasoverkapping zomaar een uitbreiding zijn op uw leefruimte wanneer u gebruik maakt van verandazeilen of zijwanden.
Lees verder >

Prijsopgave voor werkzaamheden in Warnsveld

We zijn benieuwd naar uw wensen! Vul het formulier en wij kunnen u direct aangeven wat de mogelijkheden en de bijbehorende kosten zijn. Wanneer u een goed gevoel bij ons heeft gaan we graag met uw opdracht van start.

Contact informatie

Hartman Timmerfabriek

Nijverheidsweg 10
7251 JV Vorden
Nederland

info@timmerfabriekhartman.nl
+31 (0) 575 46 35 86

Harm Jan Hartman
+31 (0) 6 22 02 09 10

Bart Hartman
+31 (0) 6 10 25 08 26